Order Of Knight's That Say NI!

NI!

#1 2012-03-25 22:10

Nikt

NI!

SkÄ…d: Rybnik

L2 official server shilen

Witam nie mam praw bo mi ich jeszcze nie nadano a nie wiem kto sie tym zajmuje, wiec pisze tu.
Je¶li ktos jeszcze tu wchodzi to mowie ze L2 official jest za free gram na serverz shilen.
Zapraszam do gry wszystkich. Mój nick to Nikt. Czekam na PM w grze.
Mozecie mnie znac pod nickiem Kill, Ixa(sws na epi) no i byl jeszcze CL krasi na epi ale nie pamietam nicku.
Przy okazji pzdr dla Twombley(nie poznalem nigdy jego glosu a na ts siedzial), Kowaljl, RE, BIG, Apocalypse, Prophet(lukfie o ile pamietam), Cleaver, SexyDorii, eRdillz, Raura, Rylek i innych ktorych nie pamietam.

#2 2012-03-27 14:40

keres

NI!

SkÄ…d: z chomikowa :P

Re: L2 official server shilen

Witaj
Nie wiem czy kto¶ Ci odpisze bo to forum umar³o niestety razem ze ¶mierci± klanu, chocia¿ czasem kto¶ tu zagl±da np. ja na EPI gra³em sps o nicku Sheidi
Obecnie nie gram w L2. Nie wiem jak reszta.
Pozdro

#3 2012-04-01 19:39

Nikt

NI!

SkÄ…d: Rybnik

A mi wla¶nie chodzi o takich ludzi jak ty. Moze szlo by jakos odbudowac stare dobre NI!

#4 2012-04-12 17:07

raua

NI!

Nick: Raua
Klasa: Hawk Ranger

Cze¶æ Kill.
Za forum odpowiada niby medyk, ale zagl±da, jak mu kto¶ na tlenie napisze . Przy okazji, poprzedni post na tym forum napisa³em 6 marca 2009, ale przez 3 lata temat mia³ 470 ods³on przy trzech odpowiedziach, wiêc czasem tu ludzie z sentymentu zagl±daj± .
NI siê raczej ju¿ nie da odbudowaæ, do tego potrzebny by by³ Kowal, a podobno siê o¿eni³ i kupi³ PS3 i na PC ju¿ nie gra, ¿e o reszcie ludzi, o których napisa³e¶ wy¿ej, nie wspomnê. Je¶li o mnie chodzi, to czekam na Diablo 3, potem wsi±knê gdzie¶ na mniej wiêcej 2 lata (tak by³o z Diablo 2). Crawler i jego siostra graj± (a przynajmniej grali) na offie, ale jaki serwer nie mam pojêcia, nicki chyba gdzie¶ na shoutboxie jeszcze s±.

Ready for the Storm

#5 2012-04-14 18:39

Rylek

NI!

null
Nick: Moragan
Klasa: Witch Doctor

Stad zaczne
- hej Kill milo ze o nas pamietasz coz czas dla nas okazal sie niezbyt laskawy. krotko mowiac cos sie zje$%^&*. a dokladniej mowiac zyjemy az w nazbyt ciekawych czasach i jesli mamy czas na cos to gry sa na hohoho dalekim miejscu.
od czasu zakonczenia mej przygody z l2 bylem na roznych grach i rzeklem sobie ze do l2 nigdy przenigdy nie wroce. wyszlo l2 free europe zalogowalem sie pogralem i bylem pod wrazaniem zmian (dla casuali) ale co z tego jak w ciagu 5h jak nie krocej mozna miec 40 lev ze sprzetem c grade skoro mi to zajelo 5 dni (zona, dziecko, dom, praca - w moim zyciu akurat b duzo sie zmienilo w ciagu ostatniego roku mniej wiecej w takiej kolejnosci ;P)

chailebym aby NI wrocilo. niestety nie jest to mozliwe nie w tej chwili*. moze jak bedzimy miec po 40 lat... krotko mowiac osoby ze starego stalego sklau albo maja inne gry, albo nie maja na nie czasu z roznych powodow. Ja nie podejme sie rekatywacji a zwlaszcza proszenia (tak Keres do ciebie pije ) czy ktos bedzie zainteresowany. moja osoba dawno stracila autorytet/nigdy go nie miala.

- keres na forum martwym sie odezwiesz a do ludzi to juz nie ciagnie... wstyd (przypomne ze ja sie odzywalem )

forum coz.. zapomanlem o nim ale moze sie znim zajme.. zobacyzmy. a teraz
pozdrawiam i spadam czas kapieli syna nadszedl

----
* - NI powstalo dla gry diablo 2 na dot.realm.pl. jedyna szansa rekatywacji z moja osoba jest diablo III na ktore nie mam ani czasu ani $$$

Koniec ¶wiata w Roku Pañskim 2008 nie nast±pi³.
Nie nasta³y Dni Kary i Pomsty poprzedzaj±ce nadej¶cie Królestwa Bo¿ego. Nie zosta³, choæ skoñczy³o siê lat tysi±c, z wiêzienia swego zwolniony Szatan i nie wyszed³, by omamiæ narody z czterech naro¿ników Ziemi. Nie zginêli wszyscy grzesznicy ¶wiata i przeciwnicy Boga od miecza, ognia, g³odu, gradu, od k³ów bestii, od ¿±de³ skorpionów i jadu wê¿y. ¦wiat nie zgin±³ i nie sp³on±³. Przynajmniej nie ca³y.
Ale i tak by³o weso³o.

#6 2012-04-17 17:30

keres

NI!

Du¿o siê u mnie zmieni³o przez ostatnie dwa lata, nawróci³em siê po piêciu latach bycia ateist±, przesta³em graæ w gry komputerowe, pozna³em dziewczynê, pó¼niej kolejn± ( i z t± w³a¶nie obecnie jestem), wyprowadzi³em siê do w³asnego mieszkania, zaanga¿owa³em siê w ¿ycie wspólnoty religijnej i tak mija mi obecnie czas chcia³em was przestrzec przed gr± w diablo, nie wiem czy s³yszeli¶cie o czym¶ takim ¿e loguj±c siê do tej gry podpisujecie cyrograf. Kiedy¶ siê z tego ¶mia³em tak jak wy teraz bêdziecie siê ¶miali czytaj±c ten tekst ale wszystko siê zmieni³o gdy na w³asne oczy widzia³em egzorcyzm. Duchy istniej± a najwiêkszym k³amstwem szatana jest to ¿eby ludzie my¶leli ¿e go nie ma. Ale ¶wiat pe³en jest satanistów i to na wysokich stanowiskach, my¶licie ¿e dlaczego pe³no w grach jest satanistycznych symboli i nazw demonów? Tylko dlatego ¿eby zrobiæ klimat? To samo L2, pe³no symboliki zaczynaj±c od znaku pod nogami gdy spalimy soe po ró¿ne czary, buffy, nieprzypadkowe nazwy raid bossów (tak tak, sprawdzi³em i kilka nazw siê pokrywa³o).
Tu macie ciekaw± stronê http://egzorcyzmy.katolik.pl/zagrozenia/www-zagrozenia mo¿na siê dowiedzieæ co nieco
"Poznacie prawdê, a prawda was wyzwoli" Jana 8,32
Pozdrawiam

#7 2012-04-24 19:50

Rylek

NI!

null

Fanatyzm jest przekleñstwem cz³owieka

oby to motto towarzyszlo ci na lepszej drodze zycia
bo jak zmienisz sie w fanatyk to ci ogniem i mieczem wybiejmy to z glowy...

czytajac twoje przemyslenia mam ubaw po pachy..
bez zla nie bylo by dobra.. spor filozoficzny o ktorym lepsi od nas wylali potok slow
szatan nie chce bysmy uwierzyli w jego istnienie? filozoficznie podjedzmy do tematu. jezeli nie ma wiernych to co sie dzieje z bytem bez wiernych?

bardzo trafnie do tematu podszedl terry prachet w pomniejszych bostwach. proponuje ci ja przeczytac o ile jeszcze wogole mozesz patrzec na ksiazki inne niz biblia i teksty religijne

swoja droga diablo daje bardzo rade. zamoiwlem juz musze pogadac z kowalem w celu rekatywowania NI. Ciebie keres przyjmiemy z otwartymi ramionami abys mogl palic mordowac pladrowac scierwa piekielne by tamten wirtualnyswiat byl lepszy

Nie nasta³y Dni Kary i Pomsty poprzedzaj±ce nadej¶cie Królestwa Bo¿ego. Nie zosta³, choæ skoñczy³o siê lat tysi±c, z wiêzienia swego zwolniony Szatan i nie wyszed³, by omamiæ narody z czterech naro¿ników Ziemi. Nie zginêli wszyscy grzesznicy ¶wiata i przeciwnicy Boga od miecza, ognia, g³odu, gradu, od k³ów bestii, od ¿±de³ skorpionów i jadu wê¿y. ¦wiat nie zgin±³ i nie sp³on±³. Przynajmniej nie ca³y.
Ale i tak by³o weso³o.

#8 2012-04-26 18:49

keres

NI!

Rylek napisał:

Fanatyzm jest przekleñstwem cz³owieka

oby to motto towarzyszlo ci na lepszej drodze zycia
bo jak zmienisz sie w fanatyk to ci ogniem i mieczem wybiejmy to z glowy...

Je¶li alkoholik jest na odwyku, nie toleruje w swoim otoczeniu ¿adnego alkoholu bo wie ¿e mo¿e ulec i znów wpa¶æ w na³óg. I nikt go fanatykiem nie nazywa. To samo z wiar±, je¶li wiem ¿e co¶ jest zagro¿eniem duchowym to dlaczego mówi±c o tym i unikaj±c tego zagro¿enia Ty wyskakujesz z has³em o fanatyzmie? 

czytajac twoje przemyslenia mam ubaw po pachy..

To najczêstsza reakcja ludzi niewierz±cych wiêc nie jestem zaskoczony

szatan nie chce bysmy uwierzyli w jego istnienie?

Zadam Ci pytanie - co musia³oby siê staæ ¿eby¶ uwierzy³ w jego istnienie? musia³by Ciê postraszyæ w nocy? Ko¶ció³ od dawna naucza ¿e anio³y i demony s± inteligentniejsze ni¿ ludzie, my nie dorastamy im do piêt, tak wiêc jaki interes mia³by w tym szatan ¿eby siê ludziom pokazywaæ? Przecie¿ jemu o to chodzi ¿eby ludzie odchodzili z ko¶cio³a i ¶miali siê z wiary i ludzi wierz±cych. Jemu chodzi o to ¿eby jak najwiêcej ludzi siê potêpi³o ¿yj±c bez przykazañ Bo¿ych.

bardzo trafnie do tematu podszedl terry prachet w pomniejszych bostwach. proponuje ci ja przeczytac o ile jeszcze wogole mozesz patrzec na ksiazki inne niz biblia i teksty religijne

Gdy by³em niewierz±cy to my¶la³em ¿e katolicy to ciemnota, nic nie wiedz± tylko chodz± do ko¶cio³a i klepi± paciorki. Teraz patrz±c z drugiej strony barykady wiem ¿e prawda jest inna, ludzie wierz±cy czêsto wiedz± wiêcej ni¿ niewierz±cy. Zdziwi³by¶ siê ile ksi±¿ek przeczyta³em na ró¿ne tematy, zarówno o okulty¼mie, kontaktach ludzi z duchami, egzorcyzmach, o historii ko¶cio³a. Szuka³em informacji ¿eby odpowiedzieæ sobie na pytania które ka¿dego cz³owieka nurtuj± czy aby na pewno wiara nie jest jak±¶ ¶ciem±, wymys³em ksiêdza itp. Przez parê lat by³em ogromnym sceptykiem, odwiod³em nawet moje dwie siostry od wiary krytykuj±c ko¶ció³. Musia³o siê co¶ staæ skoro siê nawróci³em i wszystkie moje argumenty okaza³y siê bezpodstawne. Jeszcze pó³tora roku temu by³em taki jak Ty, my¶la³em ¿e ju¿ wszystko wiem ale ka¿dy ma swój czas, trzeba te¿ trafiæ na odpowiednich ludzi którzy potrafi± rzeczowo porozmawiaæ. Ja na takich trafi³em

swoja droga diablo daje bardzo rade. zamoiwlem juz musze pogadac z kowalem w celu rekatywowania NI. Ciebie keres przyjmiemy z otwartymi ramionami abys mogl palic mordowac pladrowac scierwa piekielne by tamten wirtualnyswiat byl lepszy

Ka¿dy cz³owiek ma woln± wolê i nikt na si³ê nie mo¿e nikogo nawracaæ ¿yczê Ci odkrycia prawdy.

#9 2012-04-26 21:48

raua

NI!

http://www.sekretyameryki.com/index.php/swiadomosc-to-nie-mozg/
ciekawy artyku³, chocia¿ sporo w nim fizyki, no i mniej wiêcej pokrywa siê z moj± wiar±/¶wiatopogl±dem (trzeba przeczytaæ ca³y ).
imo wierzy siê albo w Boga, albo w "mamone" (pieni±dze/szaatna, nazywaj jak chcesz), ale nie zawsze wychodzi, wiadomo bez pieniêdzy...

co do gier/filmów/ksi±¿ek, ludzie je pisz±/krêc± ¿eby na tym zarobiæ, wykorzystuj± pentagram, bo to "najpopularniejszy symbol magiczny" (znalaz³em to gdzie¶ tam w linku Keresa, trochê poczyta³em i z wiêkszo¶ci± siê zgadzam, ale niektóre rzeczy podchodz± mi pod paranoje albo co¶ w rodzaju dmuchania na zimne, czy "nie biegaj bo mo¿esz siê przewróciæ")
a nie dlatego, ¿e musz± od razu byæ szatanistami, chocia¿ jak dla pieniêdzy... no i tu w³a¶ciwie mam rebus, nikt nie jest nieomylny.

jako hobby wybra³em gry komputerowe, bo lubiê i jest to du¿o tañsze od innego rodzaju rozrywek i jak ka¿de inne zreszt±, pomaga zapomnieæ chocia¿ na chwilê o problemach z RL, zw³aszcza w klimatach fantasy/S-F,ni¿ te bardziej REAListyczne. bez tego ju¿ by mnie pewnie trzeba by³o gdzie¶ zamknaæ bo by³bym niebezpieczny dla otoczenia.

Ostatnio edytowany przez raua (2012-04-26 21:56)

Ready for the Storm

#10 2012-04-27 14:42

keres

NI!

raua napisał:

http://www.sekretyameryki.com/index.php/swiadomosc-to-nie-mozg/
ciekawy artyku³, chocia¿ sporo w nim fizyki, no i mniej wiêcej pokrywa siê z moj± wiar±/¶wiatopogl±dem (trzeba przeczytaæ ca³y ).

Przeczyta³em ca³y artyku³ i muszê powiedzieæ ¿e jest napisany w duchu New Age niestety. Zastosowane s± standardowe chwyty tej filozofii. Nie pierwszy raz spotykam siê z tym. Jest napisane ¿e dusza istnieje ale wymieszane jest to z wiedz± ezoteryczn± o bytach astralnych, sporo teorii z dziedziny fizyki którymi autor na si³ê próbuje t³umaczyæ ró¿ne zjawiska. Tu macie obja¶nione co nieco o new age http://zagrozeniaduchowe.pl/?p=567
Za ideologi± new age kryje siê masoneria, tu troszkê o niej pisze: http://www.okiem.pl/ojczyzna/masoneria.htm
Pozdrawiam

#11 2012-05-01 10:23

Rylek

NI!

null

Keres napisał:

co musia³oby siê staæ ¿eby¶ uwierzy³ w jego istnienie?

Czy ja kiedykolwiek wspomnailem ze nie wierze w istenie zlego? wierze ze jest obecny w naszym zyciu.

25.03 ochrzcislismy naszego synka. tak bylem u spowiedzi i wiesz co, nie mialem sie z czego spowiadac. opowiedzialem za to ksiedzu o tym co sie dzialo pomiedzy ostatnia spowiedzia (10.06.11) i przez ten czas niczego nie zalowalem. a jak wiesz przez caly 2011 rok sie u mnie dzialo. bylem szczesliwy i zly, zadowolonu i wk1@#$%ny, zyczylem ludziom i dobrze i ich przeklinalem i niczego ale to niczego nie zalowalem. ksiadz wysluchal mnie porozmawialismy o zyciu po czym spowiedz sie zakonczyla. nie poczulem ulgi, zdowolenia czy nawet spelnionego obowiazku chc rozmowa byla jak zawsze szczera. do czego zmierzam.

zyc tak aby nie trzeba bylo zalowac - ja tak zyje i poki co dla mnie i dla moich bliskich sie to sprawdza.

Fanatyzm

mamy chyba inne definicje fanatyzmu. moze
opisze co ja rozumiem przez fanatyzm. najkrocej bedzie to slepa wiara narzucana kazdemu kto stoi po przeciwnej stronie.
skoro mamy definicje to jak sie ona ma do alkoholika? czy kazdy alkoholik walczacy z nalogiem bedzie kazdemu narzucal niepicie %? hm?

ksiazki

wkradl mi sie enter pomiedzy akapity. winno byc:

szatan nie chce bysmy uwierzyli w jego istnienie? filozoficznie podjedzmy do tematu. jezeli nie ma wiernych to co sie dzieje z bytem bez wiernych? (bardzo trafnie do tematu podszedl terry prachet w pomniejszych bostwach). proponuje ci ja przeczytac o ile jeszcze wogole mozesz patrzec na ksiazki inne niz biblia i teksty religijne

pare znakow i zmienia sie sens wypowiedzi za co przepraszam.. pewnie nie przeczytasz wiec napisze w skrocie. autor podejmuje temat religii a dokladnie czym jest wiara w boga (wymyslonego wiec z malej) a wiara w jego kosciol. co sie dzieje z bogiem, co sie dzieje z otoczeniem kosciola. wszytsko to w wymyslonej krainie z tona humoru.
zaden filozoficzny tekst ktory bedzie przedmiotem dyskusji w naszym kosciele. badz pozycja na ktora powola sie jakis biskup itp.. zwykla, aczkolwiek pozadna literatura bedaca przemyslniem autora.
i teraz dochodzimy do sedna.. ksiazki.. przecztales duzo ksiazek ktore otworzyly ci oczy badz poszerzyly twoja wiare.. ksiazke moze kazdy napisac i rozny moze przyswiecac mu cel, od prawdy po klamstwo.. tak wiec mozliwe jest ze to co przeczytales to stek bzdur (nie tweirdze ze tak jest bo z pewnoscia tak nie bylo ale.. jest pewne prawdodpodobienstwo )

dobra koncze bo to forum przerdzi sie w dyspute religijna a wtedy bede musial je zamknac :twisted:

Diablo 3

ehem
Wracamy zdobyc ¯ywop³ot!
po rozmowie tel z kowalem stwierdzilismy czemu by kurde NI!

idea klanu jak zwykle wspolne mile spedzanie czasu.
czy bedzie klan system w d3 - az tak dlugo nie testowalem, wiec bede musial poczytac czy jest i jak sie to ma..
poki co przebudowa forum
uaktualnienie regulaminu pod diablo 3 (spokojnie wywale punkty dotyczace zbrojowni ;P)

Ale i tak by³o weso³o.

#12 2012-05-01 17:22

Siostra

NI!

status 5538844
927854
Call me!
SkÄ…d: Sosnowiec
Nick: Yumiko

raua napisał:

Crawler i jego siostra graj± (a przynajmniej grali) na offie, ale jaki serwer nie mam pojêcia, nicki chyba gdzie¶ na shoutboxie jeszcze s±.

Oo Rau jakie info masz o nas , Crawler gra ale w Dote ja gra³am na offie troszkê jak mia³am czas i chêci by³y jako takie na serwie Bartz w sumie nie gram od 3tygodnie , ale postaæ nadal mam, trzymam bo mo¿e co¶ mi odwali i bêdê czasem gra³a.

W ogóle jak mi³o ¿e jaki¶ temat siê tu pojawi³

http://img535.imageshack.us/img535/1695/sygsh.jpg
http://winterstorm.pl/img/con2012.gif
         I love Tarja and her angelic voice ♥
2.10.2010 Kraków - Tarja !!  ♥
16.01.2012 Warszawa - Tarja !! ♥
1-3.06.2012 - Warszawa - Nightwish !!

#13 2012-05-02 18:01

raua

NI!

czytam shoutboxa czasami

hmm, czytam ten artyku³ o new age i nie bardzo siê mogê dopatrzeæ, jaki to ma zwi±zek z artyku³em który ja zlinkowa³em. Byty astralne? sam pisa³e¶, ¿e duchy istniej±. Nowa fizyka?, a która to jest ta stara fizyka, nie pamiêtam ju¿ którego to spalili na stosie za herezje o innych systemach s³onecznych. Jestem filozofem no i muszê mieæ wszystko wyja¶nione .

"Zatem New Age jest mieszanin± wschodniej duchowo¶ci i okultystycznych praktyk, zaaplikowanych w materialistyczno-konsumpcyjnej kulturze zachodu (zarówno europejskiej, jak i amerykañskiej). Kilka elementów propagowanych przez New Age, tj. nacisk na zdrowe od¿ywianie, unikanie silnych leków czy szacunek dla ka¿dego stworzenia s± wspólne z drog± chrze¶cijañsk±. Jednak g³ówne za³o¿enia s± realizowane czêsto pod p³aszczykiem programów samodoskonalenia, medycyny holistycznej, pozytywnego my¶lenia, troski o pokój na ¶wiecie czy ekologiê. Pozornie dobre i warto¶ciowe idee, skrywaj± bardzo niebezpieczne konsekwencje."

Znaczy siê z³e, bo to kto¶ inny wymy¶li³? To mi akurat pasuje, wiêc wklei³em w resztê nie bêdê siê zag³êbia³, bo na to ca³e new age szkoda mi czasu. ¦wiat niestety poszed³ naprzód i trzeba siê dopasowaæ. "Kto zostaje z ty³u, ten zostaje z ty³u"

Zawsze kto mia³ pieni±dze, ten mia³ w³adze, termin "masoneria" jako¶ mi siê ¼le kojarzy, bardziej mi tu pasuj± "koncerny naftowe".

Offtop siê zrobi³, ale autor tematu siê nie buntuje:P

Fanatyk, hmm imo to taki który mo¿e zabiæ w imiê czego¶ lub kogo¶. Jako¶ Keresa o to nie podejrzewam . Bardziej mi to pod sektê podchodzi, nie ma w tym nic z³ego (pierwsi chrze¶cijanie te¿ byli uznawani za sektê), chyba ¿e wymaga siê jakich¶ tam op³at od wiernych. Czasami te op³aty mog± byæ dobrowolne, ale je¶li w przypadku ich nie uiszczenia bêdzie siê uznanym za masona, albo szataniste...

Ready for the Storm

#14 2012-05-06 00:32

lukfie

NI!

1738454

Odemnie jak zwykle krotko

Pozdro Kill

Medyk gg:1738454 zostaw wiadomosc bo rzadko wlaczam:)

Diablo III Nadchodzi!!!!!!!

Jesli dobrze pamietam to wiara katolicka uczy zarowno o Bogu jak i o szatanie

i szczerze wyjebane mam w to kto wierzy a kto nie

Kill ja mam jakas postac na Naia ale nie gram w GoDa bo znudzil mi sie , czasem pogram na starym dobrym dexie i czekam na premiere diabelka .
poprostu nie mam ani czasu ani zbyt checi na l2

a pozatym  co do rozwoju tego tematu to  ........ o kurwa przeciez mialo byc o offie  O_o

pozdrawiam Was:)

Jak siê bawiæ to siê bawiæ drzwi wyjebaæ okna wstawiæ...........
Pozdrawiam lukfie.....................Hierophant z przypadku ;>
http://img442.imageshack.us/img442/5461/userbar459621bu8tu6.gif
Ex cz³onek NI&RONIN :)

#15 2012-05-30 13:04

George

NI!

Nick: George, xxGeorgexx BleedDagger

Witam Wszystkich

Mile mnie zaskoczy³o to i¿ co¶ zacze³o siê dziaæ na forum, po tylu latach zobaczyæ wasze posty i przypomnieæ sobie ca³± przygodê jak± z wami przezywa³em na EPI, CRAZY, DEX. Szkoda ze siê to posypa³o, ale jak to mówi± jedno siê koñczy drugie zaczyna.
Je¿eli chodzi o mnie na razie nie zamierzam wracaæ do Gry, im cz³owiek bardziej siê starzeje tym mniej czasu posiada na rozrywkê, sam nie wiem czy po takiej przerwie bêdzie mnie krêciæ Farmienie. Mo¿e tak jak Rylek spróbuje powróciæ do ¶wiata L2 w wieku 40 lat

#16 2012-05-30 17:03

Rylek

NI!

null

George sprubuj w diablo III razem z nami

Ale i tak by³o weso³o.

#17 2012-05-31 15:38

Lauti

NI!

7119145
Nick: xLautix

George napisał:

Je¿eli chodzi o mnie na razie nie zamierzam wracaæ do Gry, im cz³owiek bardziej siê starzeje tym mniej czasu posiada na rozrywkê, sam nie wiem czy po takiej przerwie bêdzie mnie krêciæ Farmienie.

Diablo 3 nie wymaga wielu po¶wieceñ, tak jak to by³o w przypadku Lineage 2. Skoro medyk porafi po¶wiêciæ troche czasu  dla tej gry, to Ty z pewno¶ci± te¿ dasz rade.

http://img209.imageshack.us/img209/9092/kopiawall41ec3.gif

POZDRO & POÆWICZ

#18 2012-06-01 17:11

George

NI!

Nick: George, xxGeorgexx BleedDagger

Dziêkuje za propozycje ale nawet gdybym chcia³ spróbowaæ z wami poszpilaæ to i tak sprzêt mnie ogranicza, mówi±c szczerze to nawet mi nie ruszy Diablo 3 ;/

#19 2012-06-02 15:24

Cleaver

NI!

3779696
Nick: Recluse
Klasa: Paladin

Wyjdê spod kamienia te¿ i siê przywitam ze starymi lud¼mi. Cieszê siê i dziwiê jednocze¶nie, ¿e to forum jeszcze dzia³a. Straci³em zak³adkê do forum i nie pamiêta³em adresu... gdyby nie to przypomnienie od Medyka.

Wracaj±c do tematu, my¶lê ¿e nie bardzo mam czas na L2 jak i D3. W dodatku na tym starym sprzêcie co mam raczej to nie podzia³a dobrze. Mo¿e to siê zmieni za jaki¶ czas i pogram z wami w te lub inne gry.

Pozdrawiam

#20 2012-06-02 19:51

Lauti

NI!

7119145
Nick: xLautix

Komputery teraz nie sa drogie naszczêscie Ojjjjj pamietem te czasy kiedy zainstalowalem l2 na swoim pierwszym komputerze, kiedy to teleporty i wgrywanie lokacji niszczy³o zabawe xd Gra potrafi³a sie zaci±c na wiele minut a biedny Apocalypse sta³ i czeka³ az moja postac sie ruszy

http://img209.imageshack.us/img209/9092/kopiawall41ec3.gif

POZDRO & POÆWICZ

Stopka forum

RSS